بهترین وکیل در مشهد
“تکلیف وسایل موجود در منزل مشترک زوجین در صورت اختلاف چیست ؟”
(بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد 09156024004 )
اگر زن ادعا کند کا اثاث البیت خانه متعلق به من می باشد و مرد در مقابل او ادعا کند که مال من است , آنچه که مخصوص استفاده مردان میباشد مال مرد, و آنچه که مورد استفاده زنان میباشد مال زن , وآنچه که مورد استفاده مشترک هر دو است , مال مشترک محسوب شده و بین آن دو تقسیم میشود مگر خلاف آن ثابت شود .
مواردی که شوهر ملزوم به دادن نفقه از سوی زن می شود عبارت است از:
الف)نفقه زن در دوران زوجیت:
هرگاه زن ناشزه نباشد، در اثر نکاح دایم می تواند شوهر خود را ملزم به دادن نفقه نماید، و قانون مدنی در ماده 1106 خود مقرر می دارد:
در عقد دایم نفقه زن به عهده شوهر است.
و این در صورتی است که از شوهر خود تمکین کند و ناشزه نباشد یعنی از تکالیفی که در اثر نکاح دایم در مقابل شوهر دارد خودداری و سرپیچی ننماید. و در صورت عدم تکمکین و خودداری از تکالیف خود نفقه هم از تکلیف شوهر خارج می شود.
ب)نفقه زن پس از انحلال زوجیت:
پس از انحلال زوجیت
با توجه به اینکه عدم تمکین و ناشزه بودن زن، موجب سقوط نفقه اوست، اما در مواردی زن پس از انحلال زوجیت از شوهر خود می تواند مطالبه نفقه کند، و از محاکم بخواهد تا آنرا در پرداخت نفقه ملزم نماید. بنابراین پس از انحلال نکاح در موارد زیر زن در مدت عده نیز مستحق نفقه است. ر ک: م 1109 ق.م
موسسه ی حقوقی داوری بین المللی حق با داشتن وکلای مجرب و متخصص در امور خانواده میتواند با بهترین و سریعترین راهکار در خصوص پرونده ی شما در کنارتان باشد ( وکلای این مجموعه رتبه های برتر آزمون وکالت با مدرک دکترای حقوق میباشند )
بهترین ها در کنار شما
هماهنگی برای مشاوره 09156024004